Második alkalommal indult a makói Hagymatikum Gyógyfürdő az Év Fürdője szavazáson. A fürdő a voksolás kezdete óta többször is az top 5-ben szerepel.

MH – Makó

Már tavaly is szép eredménnyel zárt a Hagymatikum Gyógyfürdő az Év Fürdője szavazáson, amely a Magyar Fürdőszövetség támogatásával indulhatott el. A makói fürdő az előkelő 5. helyen végzett Az Év Feltörekvő Fürdője 2015 kategóriában. Scheitzner Beáta igazgató elmondta, az eredményre mindenki büszke lehet, ugyanis a Hagymatikum még főként a fiatal fürdőkhöz tartozik.

– Mint ahogy tavaly, idén is az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában indultunk. A szavazás megkezdése után pozitív visszajelzéseket kaptunk, azonban azt nem tudjuk, hogy hányadik helyen állunk – fogalmazott az igazgató. – A szervezőktől rendszeresen kapunk egy e-mailt, ha a top 3-ban vagy a top 5-ben szerepelünk. Gyakorlatilag a szavazás kezdete óta vagy az egyikben vagy a másikban álltunk.

A szavazáson nem a zsűri dönti el, hogy mely hazai fürdők érdemlik meg a legjobb helyezést, hanem a közönség. A tét nem kicsi: Scheitzner Beáta elmondta, az első 5 helyezett pénznyereményt kap, amelyet marketing célokra használhatnak fel.

A voksolás még mindig tart. Ha Ön is azt szeretné, hogy a makói Hagymatikum Gyógyfürdő a jó helyezésével a város hírnevét is öregbítse, akkor látogasson el a https://azevfurdoje.hu weboldalra, ahol pár kattintással a makói fürdőre szavazhat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest