Kék hírek

Zsáknyi potencianövelőt rejtett a Volkswagen

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 350 tasak potencianövelő terméket találtak egy német személygépjárműben Röszkén. A hazánkban illegális terméket lefoglalták, a járművet vezető szerb férfi ellen büntetőeljárás indult.

A pénzügyőrök egy Szerbiából Németországba tartó, Volkswagen típusú személygépjárművet ellenőriztek a napokban, a röszkei határkirendeltségen. Az autót vezető szerb férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

httpss://www.youtube.com/watch?v=TBmlEQa5RzE

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a csomagokkal felpakolt jármű szigorított vizsgálata mellett döntöttek. A kutatás gyorsan eredményhez vezetett, hiszen a gépkocsi hátsó ülésének könyöklőjéből és a csomagtartóból előkerült duplafalú bőröndből, valamint az egyik utazótáska zsebeiből, illetve egy másik táskában talált tisztasági csomagból, összesen 50 doboz (350 tasak) Kamagra Oral Jelly 100 mg jelöléssel ellátott termék került elő. A szerb férfi a termékeket magáénak vallotta.

DSC00466

A Magyarországon nem engedélyezett terméket a pénzügyőrök lefoglalták a szerb férfi ellen egészségügyi termék hamisítása miatt büntető feljelentést tettek a rendőrségen – közölte Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.