Makó Sport

Nyúlcipőt húzott Panyor Krisztina

Panyor Krisztina 4. helyezést ért el 35 kilométeres távon a Nyúlcipőbolt Börzsöny Trail-en. Ezenkívül teljesítette a 128 kilométeres kihívást a Mátrában és újabb pontokat gyűjtött az Ultra Trail Mont Blanc versenyhez.

Albert Barbara – Makó

Panyor Krisztina a Mátrában ultra kategóriában indult a megmérettetésen pontgyűjtés céljából.

– 25 óra alatt teljesítettük Ábrahám Pállal a 128 kilométeres távot. Hazánk legnehezebb pályáján futottunk – árulta el a sportoló.

Mátra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A makói futó nem sokat pihent, hiszen a hétvégén ismét rajthoz állt. A Nyúlcipőbolt Trail sorozat első versenyét a Börzsönyben rendezték meg. További négy állomásból áll a versenysorozat: Gerecse, Mátra, Mecsek, Budai-hegység. A szervezők összeadják a pontokat, amiket az első helyezett idejéhez viszonyítva adnak.

– A pontszerzés miatt indultam a 35 kilométeres megmérettetésen, mert szeretnék jó helyezést elérni a végén. Legalább két hetet pihennem kellett volna az ultra táv után, sőt fájt a combom is. A körülményekhez képest örülök, hogy sikerült negyedikként a célba érnem és 420 pontot kaptam – tette hozzá.

BörzsönyTrail

A kép forrása: terepfutás.hu

Krisztina a Contitech Fluid SE színeiben indul a versenyeken. Jelenleg a júliusi Gerecse Trail-re, illetve az októberi 150 kilométeres Lemkowyna Ultra Trail-re készül.