Hírek

Kettéválasztották a polgármesteri fogadóórát

A nyár szünet előtti utolsó polgármesteri fogadóórára összesen 30-an érkeztek. 15-en Farkas Éva Erzsébettel beszéltek, a 15 lakásügyessel azonban, a szokásnak megfelelően külön foglalkoztak.

Korom András – Makó

Már a városháza főkapujában eligazító tábla fogadta a ma délutáni polgármesteri fogadóórára érkezőket. E szerint az önkormányzati bérlakásokkal kapcsolatos ügyekben az emeletre kellett felmenni, a más ügyekben érkezők várták Farkas Éva Erzsébet irodájában.

DSC_2369

A városvezető elmondta, hogy a hozzá érkezett 15 helybéli közül többen magánéleti ügyekben kértek segítséget, akadt, aki hallott, hogy a gumigyárban új munkahelyek jöttek létre, de olyan is akadt aki arról érdeklődött, hogy a Honvéd városrész rehabilitációja során mely utcákban épült járda vagy éppen út. – Ez utóbbi kérdésekre azt tudtam mondani, hogy a június 29-i testületi ülésen lesz napirenden a téma, ezért most csak részben tudtam tájékoztatni a bejövőket, hiszen még folynak az egyeztetések – közölte érdeklődésünkre Farkas Éva Erzsébet.

DSC_2368

De akadt olyan olyan is, mint Puszta János, a helyi művelődési ház egykori igazgatója, aki ismerősei, barátai nevében a város középületeinek – többek közt a Kálvin téri rendelő és a Bagolyvár állapotáról, sorsáról érdeklődött.