Makó Sport

Az ő kezükben a Makó zászló az EB-n!

Makóról több csapat is elutazott az EB-re. Vannak, akik a szombati meccsre indulnak, mások már élőben az osztrák meccsen buzdították a magyarokat. A tévés közvetítésen látszódott is a Makó feliratú magyar zászló.

Major Zsuzsanna EB

Fantasztikus volt élőben. Őrület volt a góloknál! Itt vagyunk egy nagyobb csapattal, de hatodikán jönnek még páran”- mesélt Ruttkay László, Rutya a kinti hangulatról. Ez a kép róla készült a mérkőzés előtt.

rutya

Tóth András, Surmó az első olyan makóiak között volt, akik Franciaországba érkeztek. Bár ő most Angliában dolgozik, és onnan indult útnak, büszkén csomagolta a magyar mezt.

surmomez

A makói szurkolótábor része, de – ahogy mindig is mesélt- több hazai szurkolócsapat találkozik ilyenkor és mindenki egy nagy, közös csapat tagja lesz.

Kovács Csabáné Bozsár Enikő a Makón Élek csoportba posztolta ezt a képet, amin kinagyítva látszódik a Makó feliratú magyar zászló.

Borbás Mónika szintén ebben a csoportban posztolta a képet.

monika

Ruttkay László volt az egyik, aki tartotta a lobogót, mellette a makói Lángszórós Alakulat tagjai. A címlapon látható a kép még az indulás előtt készült.

A makohirado.hu Makóiak az EB-n facebook csoportjában Goldis Tibor adott helyzetjelentést arról, hogy tegnap az ő gépük is landolt francia földön. Tóth László pedig azt írta, éppen Ferihegy felé tartanak. Ossza meg velünk élményeit, csatlakozzon a csoporthoz! Itt pedig azt olvashatják, hogyan szurkoltak és örültek a makóiak, itthon a Glorius EB teraszán.