Háromezer méter magasból ugrott ki a repülőgépből Gyarmati András, nagylaki polgármester. A merész mutatványt Szeged környékén hajtotta végre. A tandemugrást karácsonyi ajándékként kapta. Nem ez az első eset, hogy extrém sportot választ.

Major Zsuzsanna – Nagylak/Szeged

– Indulhat a rock and roll!- ezek voltak Gyarmati András tandemedzőjének utolsó szavai, akivel ezután a mélybe vetették magukat. Az ejtőernyőt félúton kellett kinyitni, az érkezésnél, pedig arra kellett figyelni, hogy felhúzzuk a lábunkat – mesélt az élményről a polgármester.

A facebook oldalára posztolta a képeket, ahol jól látszanak a zuhanás pillanatai. A településvezető nagy mosollyal élte meg az extrém kalandot. Karácsonyi ajándékként a feleségétől kapta az élményt, csak azt kellett megvárniuk, hogy megfelelő idő legyen hozzá.

Gyarmati András imádja az adrenalin dús helyzeteket. Volt, hogy repülőgépet is vezethetett egy sétarepülés alkalmával, máskor jetskizett, de imád szánkózni is. Elárulta, több dolog van még azon a bizonyos bakancslistán, amit szeretne kipipálni. Konkrétumokat nem mondott, csak annyit, hogy hasonlóan izgalmas álmai vannak még. Arra a kérdésre, hogy nehezebb-e az ejtőernyőt irányítani többezer méter magasban vagy egy település első emberének lenni azt mondta: – Annak sokkal több kockázata van, mint az ejtőernyőzésnek. Nagyobb felelősséget is igényel.

A teljes galéria az alábbi képből nyílik:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest