Makó

Lufival búcsúztak a Pápayban

23 diákot búcsúztattak el a Pápay Endre Általános Iskolából és Szakiskolából, illetve 5 kisebb gyerkőcöt az óvodából kedd délelőtt. A ballagók az iskola évkönyvét is aláírták.

Gajáta Fanni – Makó

Tanévzáróval egybekötött ballagást tartottak a Pápay Endre Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben. Idén 5 gyermek búcsúztattak el az óvodából, 13 diákot az általános iskolából és 10, 10. osztályos tanulót a szakiskolából.

– Az óvodából elballagott diákok az általános iskolánkban folytatják a tanulmányaikat, míg az általános iskolai tanulóink közül 10-en maradnak a szakiskolánkban – tudtuk meg Vargáné Szalados Klára intézményvezetőtől. – Idén 7 kerti munkás és 3 lakástextil készítő végzett az intézményünkben.

A ballagást a tanévzáró követte, ahol a versenyeredményekről, a tanévben zajló eseményekről és a pályázatokról is beszámolt az intézményvezető. Ahogy minden évben, idén is több diák kapott könyvjutalmat. A példás magatartású, jó szorgalmú és sportoló tanulókat az osztályfőnökeik javaslatára díjazták. Ajándékot kaptak azok a diákok is, akik részt vettek különböző szakköri foglalkozásokon.

– Még év elején a diákönkormányzatunk ötös gyűjtő versenyt hirdetett az iskolában. A mai évzárón kiderül, hogy kik teljesítettek a legjobban és őket is megjutalmazza a diákönkormányzat – fogalmazott Vargáné Szalados Klára.

Az alábbi képből galéria nyílik.

navigate_before
navigate_next