Makó Színes

Vargáéknak segített az Angyalsóhaj

Varga Andrást és családját karolta fel az Angyalsóhaj Alapítvány júniusban. A polgármester 10 ezer forintos cafeteriáját nyújtott át a családfőnek hétfő délután.

Gajáta Fanni – Makó

Négyen élnek egy háztartásban Varga Andrásnál: a 13 éves Szabolcs, a 16 éves Henrietta és a 18 éves Nikolett. A 20 éves Nóra és a 28 éves Ferenc már elköltözött a családi házból, illetve a 24 éves Zsolt máshol él. Az apuka egyedül neveli a gyermekeit, felesége egy éve hunyt el.

DSC_4002

A képen Szabolcs, Ferenc párja, Ferenc, a kis Benett és Henrietta.

– Húsipari szakmunkás vagyok és Szegeden dolgozom. Általában hajnali 4-kor indulok el itthonról – mondta a családfenntartó. – Már 40 éve ingázok a két város között.

A Varga-család nagyon örül a segítségnek, ugyanis még nem kaptak semmilyen támogatást. Hozzátette, már szülei sem élnek, akik segíteni tudnák őket. Ahogy az apuka mondta: adni és kapni is jó.

DSC_4015

Farkas Éva Erzsébet 10 ezer forinttal támogatta a családot. Ahogy az Angyalsóhaj Alapítvány alakuló ülésén elmondta, éves cafetéria juttatását felajánlja havonta egy rászoruló családnak.

navigate_before
navigate_next

One Response

  1. Nagyon szép gesztus! Isten áldja meg az adakozó személyét, küldetését a lakosság és a rászorulók közötti segítésben! További életére és a szolgáló munkájához jó egészséget kívánok.

Comments are closed.