Makó

Kitüntették a Galamb három tanárát

Az 53 fős tanári karból 3 pedagógus kapott példás munkájáért elismerést ma a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskolában. Idén művészeti, idegen nyelvi és agrár-gazdasági szakoktatót díjaztak.

Gajáta Fanni – Makó

Folytatódott a pedagógusok kitüntetése a városi oktatási intézményekben. Ma délelőtt a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskolában járt Farkas Éva Erzsébet polgármester és Halmágyi Pál, a Makó Város Fejlődéséért Alapítvány kuratórium tagja, hogy a díjazottaknak átadják a jutalmakat.

DSC_3818

Idén Hadár Lászlóné művészeti tanár, Bereckziné Kovács Erzsébet agrár-gazdasági szakoktató és Lews Krisztina angol nyelvi pedagógust választotta ki Horváth Zoltán igazgató. Az intézmény vezetője elmondta, azért választott három díjazottat, hogy méltó elismerést kaphassanak munkájukért.

– A három kollégát az alapján választottuk ki idén, hogy mennyit dolgoztak és mennyit tettek hozzá pluszban a tanári feladataikhoz – fogalmazott az igazgató. – Hadár Lászlóné nemzetközi és hazai rajzversenyeken nyert tanítványaival. Lewis Krisztina több tanulót segített a nyelvvizsgához, illetve rengeteg rendezvényben vesz részt és a munkaközösséget is úgy irányítja, hogy mindenképpen méltó az elismeréshez.

DSC_3836

– Bereczkiné Kovács Erzsébet az általam kitalált rendezvényeken a segítőnk. Nagyon sokat szervez és dolgozik is. Emellett az idei évben a versenyeredmények miatt is megérdemli, hiszen országos versenyeken vett részt a tanítványaival – tette hozzá Horváth Zoltán.

Délután a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskolába díjazzák a pedagógusokat.