Hírek Színes

Hüllőket vittek a Szikszai családi napjára – galériával

Családi napot rendeztek ma a Szikszai György Református Általános Iskolában. Trambulinozni és ugrálóvárazni lehetett a tornateremben, még az iskola épületében különböző ügyességi feladatokon lehetett részt venni, de akár mesenézésre is be lehetett ülni.

Gajáta Fanni – Makó

Mint minden évben, idén is családi napot szervezett a Szikszai György Református Általános Iskola a tanév vége előtt, ahová a diákok szüleit és testvéreit várták. A rossz idő miatt a trambulin és az ugrálóvár a tornaterembe kényszerült, azonban ez nem zavarta a kicsiket – alig várták, hogy sorra kerüljenek és ugrálhassanak.

DSC_3848

Az iskola épületében több tanteremben is folyt valami: voltak ügyességi játékok, mesenézés és hüllősimogatás is.

– Vannak „Egy perc és nyersz” nevezetű játékaink, ahol kis ajándékokkal kedveskedünk azoknak a gyerekeknek, akiknek sikerül a feladatot végrehajtani – tudtuk meg Kelemen András igazgató-helyettestől. – Az egyik szülő hüllőket hozott be, őket megnézhetik és meg is simogathatják a bátrak – tette hozzá.

DSC_3871

Juhász Tímea már nagyon várta a Családi napot, hiszen ilyenkor nincs tanítás és nagyon jó a hangulat is. A hatodikos osztályos lány mindent kipróbált a barátnőivel.

– Részt vettünk az „Egy perc és nyersz” játékokon – avatott be minket Timi. – Például a ping-pong labdát kellett pohárba dobni és csavarokat kellett egymásra tenni. Még csillámtetoválást szeretnénk csináltatni, oda tartunk.

Az alábbi képből galéria nyílik!

navigate_before
navigate_next