Sport

Gálázott a Broadway Dance – videóval és képgalériával

A Broadway Dance hatodik alkalommal rendezte meg évzáró gáláját a Návay szakközépiskola tornatermében. A közönség mintegy 18 akrobatikus rock and roll koreográfiát tekinthetett meg.

Albert Barbara – Makó

A Broadway táncosai idén ismét sikert sikerre halmoztak. Számos versenyen állhattak a dobogó legfelső fokára vagy arany és kiemelt arany minősítéssel térhettek haza. Az egyesületből 4 csoport jutott ki az Európa-bajnokságra, ahol a táncosok majd mindent megtesznek, hogy szép eredménnyel koronázzák meg az évi teljesítményüket.

– 2010-ben rendeztük meg először a gálát, mely egyre színvonalasabb. Bemutatkoznak az utánpótlás csapatok, a kezdők, a versenyzők, illetve akik kijutottak az Európa-bajnokságra. Számos meglepetés produkcióval is készültünk – számolt be Tóth Péter táncoktató.

A közönség szavazhatott a kedvenc csoportjára. Egyes produkciók után tombolahúzás fokozta a hangulatot.

DSC08749

– Örülünk, hogy megmutathatjuk, amit tanultunk az érdeklődőknek. Reméljük, hogy minél jobb eredményt érünk el az Európa-bajnokságon – árulta el Balázs Rebeka, a Generation, a Demonic és a Rich Girls táncosa.

Az akrobatikus rock and rollosok látványos és változatos produkciókat mutattak be.

DSC08805

– Reméljük, hogy a közönségnek tetszeni fognak a produkciók, amikkel készültünk. Mindig jó hangulatúak a gálák – mondta Guvat Tamara, az U.P. Children Nagyformáció tagja.

A hangulat fergeteges volt, a közönség nagyon élvezte a műsort.

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik.

navigate_before
navigate_next