12 végzős diák ballagott el szombat délelőtt a Dér István Általános Iskolából.

Forró Flóra – Csanádpalota

A ballagási ünnepség az iskola udvarán kezdődött, ahol fanfárt fújt Takács Zoltán zenetanár majd a hetedik osztályosok átadták végzős társaiknak a tarisznyájukat. Ez után felcsendült a Gaudeamus igitur, és kezdetét vette a ballagás. A felső tagozat után az alsó tagozatosoktól is búcsút vettek.

A Kelemen László Művelődési Házban folytatódott az ünnepségen köszönt el a végzősöktől Szabó Zsuzsanna igazgatónő, a hetedik osztályosok nevében Gyenes Marcell.

IMG_2829

A ballagók beszédét Bobák Bianka tolmácsolta. Nem telt el jutalmazás nélkül a ballagás. Az iskola névadójáról elnevezett díjat olyan nyolcadikos tanuló kaphatja meg, aki legalább 4 éve az intézmény tanulója, tanulmányi átlaga minimum 4.5 és részt vett több művészeti, vagy sport, vagy tanulmányi versenyen és aktív közreműködője iskolai és városi ünnepségeknek. Ezeknek a követelményeknek idén Szabó Regina felelt meg. Jutalma egy üvegből készült emlékplakett és 20 ezer forint. További jutalmazottjai is voltak az ünnepségnek. Aktív közösségi munkájukért a Büszkeségeink tablóra került Kiss Lola, Kovács Luca, Bobák Bianka és Móri Bálint.

IMG_2596Az ünnepség zárásaként minden ballagó nyolcadikos kapott egy-egy léggömböt amiben megfogalmazták jövőre szóló kívánságaikat, terveiket majd szélnek eresztették őket.

 Figyelem, az alábbi képből galéria nyílik!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest