Makó

A gyerekekre is gondol a Hagymatikum

Június közepétől augusztus végéig kétféle programmal várja a kicsiket és nagyobbakat a Hagymatikum Gyógyfürdő. A 6-10 évesek csobbanós napközin vehetnek részt, míg 18 év alatti kamaszok bérletet válthatnak.

MH

Már lehet jelentkezni a Hagymatikum Gyógyfürdő Csobbanós napközijére azoknak a gyerekeknek, akik szeretnék a fürdőben eltölteni a szünidejüket. Mint minden évben, idén is sok móka és kacagás vár a résztvevőkre: lesznek különböző vízi és szárazföldi foglalkozások, mint például dinnyeúsztatás, bingózás, székfoglaló, kézműveskedések és különböző sorversenyek. A június 20-tól augusztus 19-ig tartó napköziben a gyerekek biztos nem fognak unatkozni, hiszen nem csak játékosak, de tematikusak is lesznek a napok. A szülőknek sem kell aggódni, a kicsikre szakképzett felügyelet vigyáz, illetve napi háromszori étkezést is tartalmaz a napközi ára.

DSC_3013

Ha a gyermeke úgy érzi, kinőtte a csobbanós napközit, akkor sem kell aggódnia: a 18 éven aluli kamaszok bérletet is válthatnak, amelyet június 10-tól augusztus 31-ig, hétköznaponként használhatnak fel. Fontos tudni, hogy a megváltott bérletet 18. éves korig használható, azaz 18. életévét betöltött személy nem látogathatja a fürdőt azzal. Emellett az éjszakai fürdőre nem jogosítja fel a tulajdonosát és napi egyszer léphet be vele a létesítménybe.

A csobbanós napközire a főpénztárnál lehet feliratkozni, illetve ugyanott válható meg a kamaszbérlet is.