Csapatépítéssel egybekötött családi napot tartott a Földeáki Öregfiúk Focicsapata és Baráti Köre. A jó hangulatú rendezvényt a gencsháti kastélynál szervezték meg, ahol nem csak focizásról szólt minden.

Gajáta Fanni – Gencsháti kastély

5 évvel ezelőtt alakult meg a Földeáki Öregfiúk Focicsapata és Baráti Köre. Azonban a társaság első alkalommal gyűlt össze, hogy csapatépítő tréninget és családi napot tartsanak. A rendezvényre közel 110-en érkeztek a gencsháti kastélyhoz.

DSC_3727

– Az Öregfiúk tősgyökeres földeákiak és húszan alkotjuk, azonban a baráti körünk Makóról is érkezett – árulta el Varga Imre, a Földeáki Öregfiúk képviseletében. – A mai nap a főzésről, iszogatástól és a fociról is szól. De tollaslabda és pingponglabda bajnokságot is hirdettünk. Szürkületi órákban az igazi, régimódi számháborúzás is lesz – avatott be a programba a tag. Az öregfiúk a kicsikre is gondoltak, akik örömmel öltek fel a lóra, illetve lovas kocsikázni is elmentek a szüleikkel.

A baráti focimérkőzést két csapat alkotta, a színes- és a narancssárga mezesek. Ahogy Szalai Róbert tag mesélte, nem ellenfelekként lépnek a pályára, hanem barátokként. Robi a színesek csapatát erősítette, mégis egy fehér pólóban rúgta a bőrt.

DSC_3747

– Az Öregfiúk Csapatáról tudni kell, hogy egy erdélyi kiránduláskor alakult, amikor a testvérvárosunk focicsapata ellen kellett játszanunk. Annyira jól sikerült, hogy a folytatás mellett döntöttünk és azóta minden héten összejövünk, ahogy az időnk és az időjárás engedi – mesélte Robi. – A hangulat mindig fergeteges, nálunk nincs probléma. Mindenben segítünk egymásnak, akár bontásban is.

Az éjszakába nyúló családi napra a Glorius munkatársait is várták az Öregfiúk csapata.

Az alábbi képből galéria nyílik!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest