Makó

Sör, koktél és csoki is csúszik az EB-hez

A csajok szerint sex on the beach koktéllal vagy forró csokival igazán csábító a szabadban nézni az Európa Bajnokság meccseit Makó főterén. A fiúk sört és fröccsöt kortyoltak. A Grand Hotel Glorius EB teraszán pénteken este baráti társaságok gyűltek össze, hogy kivetítőn nézzék a meccset. Mindenki a keddet várja, akkor lépnek először pályára a magyarok.

Major Zsuzsanna – Makó

– Rajongok a fociért – vallotta csillogó szemekkel Kovács Olívia. A barátnőjével ült ki meccset nézni a Glorius teraszra. Nagyon szeret szurkolni is, a makói csapat meccsein szinte mindig ott van. Fehér csokis forró csokit kortyolgatott a jó időben, azt mondta a többi mérkőzést is itt akarja megnézni. A magyarok mellett egyébként a spanyoloknak szurkol még. Barátnője, Hepp Eleonóra nem szereti a focit, ő inkább a hangulat miatt kísérte el Olíviát. „Igényes, nyugodt hely. Finom a limonádé, és tudunk beszélgetni is”- mondta.

DSC_3672

A kivetítő körüli asztalokon színes mécses tartók, friss újság és persze az italok: sör, fröccs és koktélok sorakoztak a baráti társaságok előtt. Szabó Gábor három barátjával éppen a románok helyzetéről beszélgetett, amit kihagytak az első félidőben. Persze a franciáknak szurkoltak.

illyés tibor

Végül 2:1-re győztek a franciák. MTI Fotó: Illyés Tibor

– Nagyon jó kivetítős tévé van, és a sörözés mellett jó időben nagyon kellemes itt. Végre húsz év után újra szurkolhatunk a magyaroknak. Alig várjuk, hogy kedd legyen! A magyarok mellett a németekre figyelünk még oda – mondta.

Méreg Nóra kedvesével és az ő barátjával nézte a mérkőzést. „Sex on the beach koktélt kértem a meccshez”- mondta, és mielőtt belekortyolt a színes italba, elárulta, kedden, a magyar csapat első EB meccsén biztosan itt lesznek és szurkolnak a csapatnak. Kedvese, Gyömbér Dávid szerint érdemes szorítani, mert az első csoportból biztosan továbbjut a magyar csapat. Onnan viszont már nem valószínű.

DSC_3695

A Glorius Terasz az EB idején mindig nyitva lesz. Erről itt olvashat bővebben. A makohirado.hu tudósításokat készít. Legközelebb a keddi szurkolótáborról. Ebbe a facebook csoportba pedig azoknak a makóiaknak a beszámolóit, fotóit várjuk, akik kiutaznak az EB-re, és élőben nézik a mérkőzést. Szurkoljunk együtt! Kövesse tudósításainkat, beszámolóinkat online a makohirado.hu-n.

A galéria:

navigate_before
navigate_next