Makó Színes

Nyári ízek a Gloriusban

Új étlappal rukkol elő a négycsillagos Grand Hotel Glorius étterme. A fogásokat a nyári hangulat jellemzi, amely a megszokott eleganciával párosul. Az új kínálatból június 13-tól, azaz hétfőtől választhatnak a jó ízek kedvelői.
 
Gajáta Fanni – Makó

A nyár beköszöntével a Grand Hotel Glorius étterme is ráhangolódik a jó időre. Ezért Fodor Krisztián, az étterem konyhafőnöke új étlapot állított össze. A fogások hűen tükrözik a Glorius stílusosságát és eleganciáját, illetve a nyári hangulatot. Így nem csak rengeteg zöldség és gyümölcsköret kap helyet a tányéron, hanem grill technikával készült húsok is.
DSC00965

A közkedvelt ételek maradtak, mint például az alföldi gulyás csipetkével, a kacsamáj bonbon, Cézár saláták és a csokoládé brownie. Azonban az új kínálat is nagyon kecsegtető. Az őszibarack krém leves piros ribizlivel és mascarpone parféval igazi hűsítő finomság a nagy nyári napokon. A barbecue sertés oldalas grillezett vajas kukoricával és füstös paradicsommal a kerti partik hangulatát adja vissza – mindezt kellemes környezetben, Glorius stílusban.

DSC00920
A kókuszos fehércsokoládés trüffel epres rózsacsónakkal finom lezárása egy jóízűen elfogyasztott ebédnek, vacsorának. A 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokságra is felkészült a Glorius. Az állandó kínálat mellett a magyar nemzeti tizenegy ellenfelének nemzeti ételei közül is választhatnak a labdarúgás és az ízek szerelmesei. Így a magyar konyha mellett megismerkedhetünk az osztrák, az izlandi és a portugál gasztronómiával is – ahogy Fodor Krisztián mesterszakács elképzeli.

navigate_before
navigate_next