Sport

Szurkolói klub indul a Maros-parton

Holnap rajtol a 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokság. Ez alkalomból a makói önkormányzat szurkolói klubot alakít ki a Maros-parton. A büfé épületében a földszinten és az emeleten kísérhetik figyelemmel a szurkolók a mérkőzéseket.

Gajáta Fanni – Makó

Akár a Maros-parti Kalandpart büféjét is választhatják a labdarúgás szerelmesei, ha meg szeretnék nézni a 2016-os Eb nyitómérkőzését. A Franciaország – Románia meccset az épület emeletén valamint a földszintjén – ahol dohányozni is lehet – is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők.

DSC_3480

– A strand általában 20 óráig nyitva van, de ezt azt időt kitoljuk majd az utolsó meccs végéig – mondta a mai sajtótájékoztatón Nagy Nándor, a Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető-igazgatója. – Az EB összes meccsét megtekinthetik itt az érdeklődők.

DSC_3483

A szép és kellemes környezetű szurkolói klubba Czirbus Gábor alpolgármester is invitálja az érdeklődőket. Elmondta, nagy öröm, hogy 40 év után a magyar csapat is részt vesz az Európa Bajnokságon , így nagy lesz az érdeklődés a nemzeti 11 iránt is. A labdarúgás után a 2016-os riói olimpiát is figyelemmel kísérhetik a Maros-parton a sport szerelmesei.