Makó

300 ezres mászókát kapott a Hunyadi utcai játszótér

Fákat is ültettek, játszóeszközöket újítottak fel, festettek újra és pótolták a hintákat. Ezzel Czirbus Gábor a választókerület képviselőjeként 1,5 év alatt teljesítette a kampányban tett ígéretét.

Korom András – Makó

A hőközpont mögötti játszótérrel kihelyezett új többfunkciós mászókát és a többi eszközt azonnal birtokba is vették a szomszédos Bartók iskola diákjai.

DSC_0490

Czirbus Gábor elmondta, a választási programjában többek között az is szerepelt, hogy felújítja a választókerületében lévő játszótereket. Tavaly nyáron ez a Szent István téren megtörtén játszótér, s ott a sportpályát is felújították. Tavaly kezdték el a Hunyadi és a Tömörkény utca közti játszótér felújítását is, ami most bővült a többfunkciós mászókával, mely 300 ezer forintos költségét a képviselői alapjából állta. A város alpolgármestere hozzátette, hogy padokat is kihelyeztek, fákat is ültettek, a meglévő játékokat is felújították. Illetve a járdák és a parkolók közötti átjárókat is lebetonozták.

DSC_0498

A Hunyadi utca 13-15. szám. mögötti, járda helyett pedig most épül egy olyan út, melyen esős időben is száraz lábbal lehet majd átkelni.

DSC_0507