Hírek Makó

Lenyűgözte a nézőket a VargaBalett

A VargaBalett Táncműhely harmadik alkalommal rendezte meg ma délután évadzáró gálaműsorát a Hagymaházban. Telt ház és vastaps fogadta a színpadra lépő mintegy 180 táncost.

Albert Barbara – Makó

A VargaBalett növendékei számos első helyezéssel, arany és kiemelt arany kitüntetéssel büszkélkedhetnek, a táncműhelyben minőségi munka folyik. 12 csoport 180 balettosa mutatkozott be Makóról, Szegedről és Hódmezővásárhelyről. A táncosok két részben adták elő produkcióikat.

httpss://www.youtube.com/watch?v=0IgoJZoDCcM

– A gálánk egy kis ízelítő az egész éves munkánkból a szülőknek és minden érdeklődőnek. Széles a választék, vegyesen állítottuk össze a műsort, igyekeztünk, hogy minél színesebb legyen. A nézők megtekinthetnek a csoportos produkciók mellett például: szólókat, duókat egyaránt. A közönség
belekóstolhat a klasszikus és modern balett világába is – mondta Varga József, a VargaBalett Táncműhely elnöke és egyik oktatója.

DSC08528

Az óvodásoktól kezdve tizennégy éves korig szerepeltek az előadáson táncosok.

– Nagyon régóta szeretjük a balettot, első osztályos korunk óta táncolunk. Három produkciót mutatunk be az Arabesque csoporttal a nézőknek, kettővel indultunk az országos versenyeken. A harmadik előadásunkban pedig a Diótörő hópelyhek táncát adjuk elő – árulta el Vörös Lili és Borka Fanni, a VargaBalett Táncműhely balerinái.

DSC08571

Kiváló hangulatban telt el a délután, a nézők nagyon élvezték a gálaműsort. A nagy érdeklődés miatt a táncosok holnap ismét előadják produkcióikat.

navigate_before
navigate_next