Hírek

22 kerékpár gazdáját keresi a makói rendőrkapitányság

A kétkerekűeket idén áprilisban és májusban lopták el a városban. A tettes már megvan, a károsultak még nincsenek. Ezért kérik, hogy jelentkezzenek.

MH-CSMRFK


A makói rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt nyomoz P. László Krisztián helyi lakos ellen, akit csaknem két tucat kerékpár ellopásával gyanúsítanak.

Az egyik sértett idén június 1-jén tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki éjszaka Makó belvárosában, az egyik üzlet kerékpártárolójából eltulajdonította lezárt kerékpárját. A nyomozás során a makói rendőrökmár másnap gyanúsítottként hallgatták ki P. László Krisztiánt. A helybeli férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Kihallgatása során további 22 kerékpár ellopását ismerte el. A sértettek beazonosítása és az eltulajdonított kerékpárok felkutatása jelenleg is tart.

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya várja azon személyek jelentkezését, akiknek kerékpárját áprilisban és májusban a makói kórház területéről, a Petőfi Parkból, az önkormányzat elől vagy annak udvaráról, a József Attila Könyvtár elől, illetve a Spar áruház elől tulajdonították el, és nem tettek bejelentést a rendőrségen.

A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy a sértettek jelentkezzenek személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13. szám) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal. Telefonon bejelentés tehető a 06-62-511-260-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.