Galéria Makó Sport

Vereséggel zárta az idényt a Makó FC

A Makó FC 1-0-ra kikapott ma délután a Szeged 2011 Kft. otthonában.

Albert Barbara – Szeged/Kiskundorozsma

Az első félidőt jobban kezdte a vendégcsapat, több helyzetük is kimaradt. Ezután elég kiegyenlítetten zajlott a középpályán a játék. A 36. percben a hazaiak szinte a semmiből rúgtak egy gólt Pintér Kristóf révén. Az első játékrészben a szegediek növelhették volna előnyüket, de a makóiak hálóőre, Szalkai Gábor bravúrosan védett.

DSC08336

A második félidő eleje elég kiegyenlített volt. Sajnos a 62. percben a vendégek egyik játékosát, Vajna Martin Jánost kiállították piros lappal. A hazaiak a továbbiakban emberelőnyben uralták a meccset. A szegediek előtt adódó lövéseket a vendégek védelme vagy a kapus hárította. A meccs végén a makóiak igyekeztek egyenlíteni, de sajnos nem jött össze a találat.

DSC08338

– Nem játszottunk rosszul, sőt az első játékrészben sokkal több lehetőségünk volt, mint az ellenfélnek. Határozottabban kellett volna játszanunk a kapu előtt, mint a szezonban összességében. A második félidőben Vajna Martin fegyelmezetlensége kínos helyzetbe hozott bennünket, hiszen nem volt benne a meccsben a kiállítás. Le a kalappal a csapat előtt, mert tíz emberrel is mindent megtettünk, sőt egy kis szerencsével, ami hiányzott az egész idényben akár kiegyenlíthettünk volna. Az igazság, hogy nincs igazi befejező csatárunk és ez az egész félévünket meghatározta – értékelte a találkozót Méhes Tibor, a makóiak vezetőedzője.

A Makó FC 8. helyezett lett, 17 győzelemmel, 3 döntetlennel és 12 vereséggel zárta a 2015/2016-os bajnoki idényt.

navigate_before
navigate_next