Makó

Nikolasszal indult a fürdőszezon

A borús időjárás ellenére is sokan választották ma a Hagymatikum Gyógyfürdő szezonnyitó buliját. A gyerektehetségek mellett a nap sztárvendége Takács Nikolas volt.

Gajáta Fanni – Makó


Szezonnyitó partit rendeztek a Hagymatikum Gyógyfürdőben szombaton. Bár az időjárás szomorkásnak tűnt, mégis sokan választották a szabadban lévő csúszdákat és medencéket a fürdőzéshez.

– Voltak kézműves foglalkozások a gyerekeknek, itt volt nálunk Szegedről – első alkalommal – a Talentum Gyermekstúdió, akik kétszer is felléptek a délután folyamán. Mellettük a makói Kelly Táncstúdió is adott egy nagyon színvonalas bemutatót, majd a nap sztárvendége, Takács Nikolas szórakoztatta a közönséget – ismertette a programot Scheitzner Beáta igazgató.

– Őszinte leszek, mi a családdal nem is tudtuk, hogy szezonnyitót tart a fürdő – árulta el Pap Elvira, aki Szabadkáról érkezett a Hagymatikumba. Nem először jártak Makón, visszatérő vendégek.

– Szeretünk idejárni, hiszen nincs messze tőlünk. A mai programok is tetszenek, kedveljük Nicolast és a dalait.

– Mi Bajáról jöttünk. Olvastuk, hogy lesz ez a program, ezért is választottuk a mai napot a fürdőzésre – tudtuk meg Kováts Elemértől, aki párjával érkezett. – Ismerőseink ajánlották a makói fürdőt. Bár az idő elég csalóka, de mi mégis a kinti medencéket választottuk. Úgyis már vizesek vagyunk – tette hozzá mosolyogva a férfi.

Nagy sikert aratott Takács Nikolas: az énekessel sokan együtt énekeltek. A bátrak akár mikrofont is ragadhattak, hiszen a Rád hangulat számában nem csak a galántai énekes dalolt.