Ország-világ Sport

8-1-re győztek az ifik

Folytatta a jó szereplést az u-19-es Makó FC, hiszen 8-1-re nyert az utánpótlás Szeged 2011 Kft. ellen idegenben.

Albert Barbara – Szeged/Kiskundorozsma


Jól kezdték a mérkőzést a makóiak és már a 3. percben megszerezték a vezetést Farkas Dániel találatával. A vendégek kétségtelenül uralták a meccset s tovább növelték előnyüket Farkas Dániel és Bálint Péter góljaival, valamint Pipic Barnabás mesterhármasával. A hazaiak előtt nem igazán adódtak helyzetek. Az első félidő 6-0-ra végződött.

A második játékrész elején a makói ifik kicsit lazábban játszottak s az ellenfél Kelemen Viktor révén szerzett egy szépítő találatot. A vendégcsapat nem hagyta magát és Farkas Dániel duplájával lezárta a mérkőzést.

httpss://www.youtube.com/watch?v=bTD6w4dLvwA&feature=youtu.be

– Az első félidő nagyon jól sikerült szakmailag nem lehetett benne hibát vélni. Egy rossz volt az első félidőben, hogy nehéz ugyanazt a jó játékot produkálni a második játékrészben is. Úgy gondolom, rányomta bélyegét a meccsre a szünet után, hogy vezettünk 6-0-ra. Egy kicsit fejben már leeresztettek a fiúk és nehéz volt utána visszapörögniük. Még nincs határozat arról, hogy a sok elmaradt mérkőzésből mi lesz, a versenybizottság dolgozik az ügyön. Úgy érzem, hogy megtettünk mindent, majdnem 100 százalékosra sikerült a szezon. Megérdemelnék a focisták a sikert, de majd meglássuk, hogy mi történik a következő napokban – mondta a találkozó után Koczkás Zoltán, a makói u-19-es csapat vezetőedzője.

A meccs után a makói játékosok egy aláírt labdát adtak át Koczkás Zoltán vezetőedzőnek és megköszönték az éves kitartó munkáját. A statisztika alapján a csapat bajnok, de még várni kell a versenybizottság döntésére.