Sport

Egy lépésre a bajnoki cím

Az u-19-es Makó FC az utánpótlás Szeged 2011 Kft. ellen lép pályára idegenben az utolsó fordulóban, s ha a csapat holnap győz, akkor bajnoki címet ünnepelhet. A felnőtt makói focisták is a szegediek otthonába látogatnak.

Albert Barbara – Makó
A makói ifik jelenleg az első helyen állnak, a másik bajnokesélyesnek, a Szentesi Kinizsi SZITE csapatának is egy meccse van még hátra. A makóiak, ha győznek, akkor a jobb gólkülönbség miatt bajnokok lehetnek. Ősszel az u-19-es játékosok legyőzték Bány Bence mesterhármasával és Pipic Barnabás duplájával 5-1-re az utánpótlás Szeged 2011 Kft.-t. A legutóbbi meccsükön a szegediek csak egy döntetlent tudtak kiharcolni az algyőiek pályáján. A makóiak végig küzdöttek az idény során, a statisztika alapján is megérdemelnék, hogy sikerrel koronázzák az évi teljesítményüket. Az utánpótlás csapat 26 győzelmet aratott, 1 döntetlent játszott és 2 vereséget szenvedett eddig a szezonban.

DSC07564
A Makó FC a Szeged 2011 Kft. csapatával mérkőzik meg szombaton. A szegediek hatodikok a tabellán, de a jobb gólkülönbség miatt a vendégek már győzelem esetén sem előzhetik meg őket. Ha a makóiak nyernek, akkor biztos meglesz a 7. hely. Az őszi idényben Juhász Jónás találatával 1-0-ás sikert aratott a Makó FC hazai pályán. A vendégcsapat két mérkőzést nyert zsinórban, sőt a legutóbbit megúszta kapott gól nélkül. A Szeged 2011 Kft.-nek viszont az utolsó öt találkozón nem sikerült győznie. A makói focisták tehát bizakodóan várhatják a szezon utolsó bajnoki meccsét.

navigate_before
navigate_next