Albert Barbara – Makó


A múlt heti „A” kategóriás bajnoki cím után ismét arattak a Broadway Dance akrobatikus rock and roll táncosai. Az U.P. Children Nagyformáció, az ABBA Girls Children Trió, az Ice Queen Junior Kisformáció és a Trinity Felnőtt Trió képviselte az egyesületet a „B” haladó kategóriában. A négy makói csapat a hajdúböszörményi akrobatikus rock and roll területi versenyről jutott be a legjobbak közé.

– Alapvetően a zsűritagok sokkal szigorúbban pontoztak, mint a területi fordulón. Az Ice Queen Junior kisformációnk viszont jóval magasabb pontszámot szerzett, fél pont hiányzott, hogy átsorolják az „A”, azaz profi kategóriába – mondta Tóth Péter tánctanár.

A makói versenyzők három arany és egy ezüst minősítéssel térhettek haza. A csapatok nagyon kitettek magukért és a szülők is rengeteget segítettek: frizurákat csináltak a lányoknak, kiegészítőket készítettek, lelkesen szurkoltak, fényképeztek és videóztak.

– Sajnos még várnunk kell a ponthatárokra, már nagyon izgulunk, hogy színpadra léphetünk-e az Európa-bajnokságon Szlovákiában – árulta el az oktató.

A Broadway Dance a jövő hétvégén gálát rendez, amelyre várnak minden érdeklődőt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest