Albert Barbara – Makó


A makóiak már a meccs kezdetétől nyomás alatt tartották a vendégeket. A 18. percben Vajna Martin János egy bal oldali kiugratás után a hálóba lőtte a labdát. A helyiek a gól után folytatták a jó játékukat. Ezt az eredmény is tükrözte, hiszen a 26. percben 2-0-ra növelték előnyüket Tóth Timotheusz révén. A hazaiaknak még több lehetőségük adódott a szünetig.

A második félidő első felében a vendégek igyekeztek szépíteni, de nem jött össze a találat. A makóiak ellentámadásokkal próbálták növelni előnyüket és a 67. percben Vajna Martin János egy baloldali beadása után Mátó Gergő megszerezte a harmadik gólt. A végén még adódtak helyzetek, de az eredmény már nem változott.

– Nem vagyok elégedett, mert az első félidőben direkt kértem, hogy ne húzzuk magunkra az ellenfelet. Ennek ellenére visszahúzódtunk, nem akartunk már focizni. Lehet sok volt, hogy az utolsó két hét alatt 5 meccset játszottunk. Azt gondolom, ha vezetünk itthon 2-0-ra sokkal bátrabban és nagyobb akarattal kell kijönnünk a második játékrészben. A Szeged 2011 Kft. ellen nehéz mérkőzés vár ránk. Mindenképpen szeretnénk nyerni, hogy minél előbb végezzünk a tabellán. Szeretném, ha sorsunk a saját kezünkben maradna – értékelte a találkozót Méhes Tibor, a makóiak vezetőedzője.

A Makó FC a bajnokság utolsó fordulójában a Szeged 2011 Kft. otthonában lép pályára.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest