Albert Barbara – Makó


Boros Boglárka először aerobikozott utána pedig társas táncolt. A balettot 5-dikben kezdte el.

– Részt vettem egy táborban, nagyon megtetszett és beiratkoztam táncórákra. Sajnos idő hiányában a társas táncot abbahagytam – tette hozzá.

A VargaBalett növendékei csapatban a XXV. Jubileumi Országos Táncművészeti Fesztiválon két első helyezést értek el. A makói tehetség a III. “MezőTour” Országos Balett és Modern Táncversenyen csoportban egy arany s egy kiemelt arany minősítést kapott, valamint szólóban is diadalmaskodott.

– Köszönet a sok jó eredményért és a felkészítésért Varga József nívó-díjas táncpedagógusunknak. Hálával tartozom Pósa Mónika aerobik oktatónak az alapokért – mondta Boglárka.

A makói balerina az Arabesque csoport színeiben a VI. Szolnoki Táncművészeti Fesztivál és Koreográfus Versenyen szintén arany minősítést kapott.

– Álmom, hogy egyszer színházban táncoljak a jövőben. Szeptembertől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakközépiskolában folytatom tanulmányaimat kortárs és modern balett szakon. Ez közelebb áll az én stílusomhoz, mint a klasszikus balett – árulta el a táncos.

Mindkét makói lány, Boros Boglárka és Prágai Maja is sikeresen teljesítette a felvételi akadályait, ami hatalmas érdem, hiszen csak 15 táncost vesznek fel az országból.

A VargaBalett Táncműhelyben minőségi munka folyik, ezt tükrözik az arany minősítések és az elismerések.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest