MH

Keddtől a Makó Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya már nem a régi Városháza épületének földszintjén működik tovább, hanem a Foglalkoztatási Osztály Deák Ferenc utca 6. szám alatti épületének, nemrégiben felújított emeleti irodáiban.

Ugyanide helyezi át az ügyintézést a Városházáról az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály  – azaz a hatósági állatorvosok -,  valamint a Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztály makói munkatársait is itt lehet ezentúl megtalálni. Az ügyfélfogadási idő nem változik.

Szerdán áramszünet miatt nem lesz ügyfélfogadás a földhivatalban. Az EDF DÉMÁSZ közlése szerint a Széchenyi tér 6. szám alatti épületben 7-15 óra között szünetet az áramszolgáltatás.Itt másnap már a nyitva tartási rendnek megfelelően várják az ügyfeleket.  

A megnövekedett ügyfélforgalom miatt június 7-től már nem csak csütörtökön, de keddenként is lesz TAJ- és EU kártya ügyintézésre lehetőség, a Kormányablakban. A kibővített szolgáltatás átmeneti. Amíg a megnövekedett forgalom miatt szükséges, addig heti két alkalommal lehet emiatt felkeresni az ügyfélszolgálatot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest