Makó

Ismét remekeltek az utánpótlás focisták

Albert Barbara – Mindszent


Folytatódott a siker a makói utánpótlás csapatnál. A bajnoki cím megszerzése érdekében a játékosoknak figyelniük kellett a gólkülönbségre és ennek fényében léptek pályára. Az ifik már az első félidő elején előnyhöz jutottak. Az ellenfél ezután megpróbált szépíteni s rúgott egy gólt, de ez kevés volt a makóiak ellen. A vendégek sokkal szervezettebben, jobban játszottak s 5-1-re elhúztak.

A második játékrészben szintén a makóiak uralták a játékot és tovább növelték előnyüket. A mindszentieknek esélyük sem volt, hogy szorossá tegyék a találkozót. A vendégek akár még több gólt is szerezhettek volna.

– Továbbra is bízunk a jobb gólkülönbségben, célunk, hogy minél több találatot szerezzünk és harcoljunk a bajnoki címért. A jövő héten egy nagyon nehéz meccs vár ránk, hiszen egy NB II-es utánpótlás csapattal mérkőzünk meg. Az ellenfél előszeretettel alkalmazta a lestaktikát, ezért szorgalmaztam, hogy mélységből induljunk el. A vége fele színessé akartuk tenni a játékot. Úgy gondolom, hogy a 13 gól önmagáért beszél – értékelte a találkozót Koczkás Zoltán, a makói u-19-es csapat vezetőedzője.

Mocorgó UFC – Makó FC 1:13 (1:5)
gólszerzők: Szabó Ákos (öngól) (12′), Farkas Dániel (44′, 61′, 70′, 74′, 82′, 89′), Maglóczki Zsolt (45′, 47′), Herczeg Barnabás (21′, 52′), Máté Bán 35′, Somogyi László Dávid 79′