Makó

Ismét remekeltek az utánpótlás focisták

Albert Barbara – Mindszent


Folytatódott a siker a makói utánpótlás csapatnál. A bajnoki cím megszerzése érdekében a játékosoknak figyelniük kellett a gólkülönbségre és ennek fényében léptek pályára. Az ifik már az első félidő elején előnyhöz jutottak. Az ellenfél ezután megpróbált szépíteni s rúgott egy gólt, de ez kevés volt a makóiak ellen. A vendégek sokkal szervezettebben, jobban játszottak s 5-1-re elhúztak.

A második játékrészben szintén a makóiak uralták a játékot és tovább növelték előnyüket. A mindszentieknek esélyük sem volt, hogy szorossá tegyék a találkozót. A vendégek akár még több gólt is szerezhettek volna.

– Továbbra is bízunk a jobb gólkülönbségben, célunk, hogy minél több találatot szerezzünk és harcoljunk a bajnoki címért. A jövő héten egy nagyon nehéz meccs vár ránk, hiszen egy NB II-es utánpótlás csapattal mérkőzünk meg. Az ellenfél előszeretettel alkalmazta a lestaktikát, ezért szorgalmaztam, hogy mélységből induljunk el. A vége fele színessé akartuk tenni a játékot. Úgy gondolom, hogy a 13 gól önmagáért beszél – értékelte a találkozót Koczkás Zoltán, a makói u-19-es csapat vezetőedzője.

Mocorgó UFC – Makó FC 1:13 (1:5)
gólszerzők: Szabó Ákos (öngól) (12′), Farkas Dániel (44′, 61′, 70′, 74′, 82′, 89′), Maglóczki Zsolt (45′, 47′), Herczeg Barnabás (21′, 52′), Máté Bán 35′, Somogyi László Dávid 79′

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.