Makó

Bajnokesélyes a makói ifi csapat

Albert Barbara – Makó


Az utánpótlás makói csapat 25 győzelmet aratott, 1 döntetlent játszott és 2 vereséget szenvedett eddig az idényben. Csak a két nagy vetélytárs a Szentesi Kinizsi SZITE és a Mórahalom VSE ellen kaptak ki. Az előző fordulóban is remekeltek a fiúk, hiszen 26-0-ra verték meg a Szőregi RSE-t idegenben. A pillanatnyi góllövő listát Farkas Dániel és Pipic Barnabás vezeti 49 és 39 lőtt találattal. Nem kis teljesítmény, hogy eddig a makóiak 178 találatot szereztek és csak 22 gólt kaptak.

A csapat az UTC 1913 Labdarúgó Kft. ellen tegnap a megszokottaktól eltérően kicsit visszafogottabban játszott, de így is könnyen meglett a 3 pont.

– A mai mérkőzésen kicsit nehezen jöttünk össze, mert sokan osztálykiránduláson vannak, de 3-4 hiányzóval is nyertünk. Megfelelő eredményt értünk el, eshetett volna több, de kevesebb gól is a találkozón. A szőregi csapat otthonában az ellenfél eggyel kevesebb játékossal lépett pályára. Muszáj volt nagyarányú győzelmet aratnunk, hogy versenyben legyünk az első helyért. Jelenleg másodiknál rosszabbak nem lehetünk. Sajnos a probléma, hogy 3 mérkőzésünk maradt el úgy, hogy az ellenfél nem utazott el hozzánk, így a többi meccseken kell javítanunk a gólkülönbségünkön – mondta a találkozó után Koczkás Zoltán, a makói u-19-es csapat vezetőedzője.

A következő fordulóban a 7. helyezett Mocorgó UFC ellen játszanak idegenben.

Makó FC – UTC 1913 Labdarúgó Kft. 7:1 (3:1)
A makói gólszerzők: Pipic Barna 4 (7′, 21′, 51′, 54′), Farkas Dániel 2 (53′, 87′), Herczeg Barnabás 24′