Hírek

Kerülő útvonalak az állattenyésztési napokon

MH-CSMRFK


A korábbi évekhez hasonlóan a XXIII. Alföldi Álattenyésztési és Mezőgazda Napokra érkezők nagy száma, illetve az átmenő forgalom miatt a 47-es számú főúton torlódásra számíthatnak a járművezetők május 19-e és 22-e, azaz csütörtök és vasárnap között Hódmezőásárhelyen. A hódmezővásárhelyieknek, illetve a Szeged, Makó, Földeák és Békéssámson felől érkezőknek a rendőrség javasolja a déli elkerülő, 4414-es számú út- Síp utca- Széchenyi tér- Bajcsy Zsilinszky utca- Gonda József – Mátyás – Klauzál utca útvonal használatát. Az érdeklődők a Szegedi úti körforgalomtól mintegy 8 perc alatt a kiállítás területéhez érkezhetnek (1. számú kerülő út). 

A fenti útvonal elérhető még a Kálvin térről a Bajcsy Zsilinszky utcára kihajtva, balra fordulva a Gonda utcára (2. számú kerülő út).

Ugyanígy megközelíthető a rendezvény néhány perc alatt a Kutasi útról jobbra fordulva a Simonyi utcára, majd annak végén balra kanyarodva a Klauzál utcára (3. számú kerülő út).

Amennyiben a 47-es számú főúton forgalomtorlódás alakul ki, a járművezetőknek lehetősége lesz a Halesz sorra lefordulni, majd onnan mintegy 400 méter megtétele után a rendezvény területére megérkezni (4. számú kerülő út).

A kerülő útvonalakon az eligazodást az útkereszteződéseknél jelzőtáblák segítik.