Makó

Egy órát örült csak az autótolvaj – videóval

MH


A gyanú szerint a 32 éves férfi tegnap nem sokkal 12 óra után egy vásárhelyi ingatlan elől tulajdonította el a Chrysler gyártmányú személygépkocsit. A jármű nyitva volt, a gyanúsított az indítókulcsot is megtalálta az utastérben.

A hódmezővásárhelyi nyomozók a bűncselekmény elkövetésétől számított egy órán belül a 45-ös számú főúton elfogták P. Pétert.

A Chrysler átvizsgálása során más bűncselekmény elkövetéséből származó pénztárcát, készpénzt, bankkártyát, étkezési és ajándékutalványt, valamint személyes iratokat is találtak az egyenruhások. A rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető a vagyontárgyakat egy másik vásárhelyi ingatlanból tulajdonította el. A nyomozók a személyautót és a benne talált, lopott tárgyakat lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosoknak.

A tömörkényi férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon – közölte a rendőrség.