Makó

3-0-ás makói siker – videóval

Albert Barbara – Szeged/Szőreg

A makói focisták 3-0-ás sikert arattak a szőregi csapat otthonában. A vendégek jól kezdték a meccset és már az 5. percben megszerezték a vezetést. Mátó Gergő kicselezte a jobboldali védőket és a hosszú sarokba rúgta a labdát. A Makó FC az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést, hiszen több lehetőség is adódott, de nem használták ki a helyzeteket. A vendégcsapat 1-0-ás előnnyel mehetett az öltözőbe a szünetben.

Az 55. percben a bíró egy jogos tizenegyest ítélt a makóiak javára. Tóth Timotheusz lövését a hazaiak kapusa hárította, de a kipattanó labda végül a hálóban kötött ki.

A vendégek továbbra is uralmát a találkozót, növelhették volna az előnyüket, de elkapkodták a támadások befejezését. A 78. percben a szőregiek védelme nagyot tévedett és Bress Balázs berúgta a harmadik gólt. A múlt heti hazai siker után ismét győzött a Makó FC.

A következő fordulóban a makóiak az UTC 1913 Labdarúgó Kft. csapatát fogadják.

– Abszolút nem vagyok elégedett a fiúk játékával. Hamar gólt szereztünk, elsősorban a támadójátékban sokkal bátrabban, nyugodtabban és szervezettebben kellett volna játszanunk. A szőregiek elég durván fociztak és azt láttam, hogy a csapat kicsit megijedt ettől, de nem értem miért. Pozitív, hogy már a második meccsen nem kaptunk gólt. A következő találkozón is győzelmet várok és remélem, hogy folytatjuk ezt a jó sorozatot és nem kapunk gólt – értékelte a mérkőzést Méhes Tibor, a makóiak vezetőedzője.