Hírek

Nádas György nevettette a makói nyugdíjasokat

Gajáta Fanni – Makó


Nyugdíjas találkozót rendeztek a Hagymatikum Gyógyfürdőben. Gyógyászati kezeléseket próbálhattak ki az idősebb generáció tagjai, illetve egészségügyi felméréseken is részt vehettek. Mint mindig, a Magyar Vöröskereszt munkatársai vércukorszint-, testzsír-index- és vérnyomásmérést végeztek.

– 11 órától egészen 14 óráig Polgár Joci szórakoztatta a vendégeinket az étteremben, majd 14 órától Nádas György lépett fel nálunk, közkívánatra. Az előző nyugdíjas találkozón összegyűjtöttük, hogy kit szeretnének nálunk látni és az ő neve is benne volt abban a nagy sapkában – árulta el Scheitzner Beáta igazgató.  

A nyugdíjas találkozó igen népszerű, sokan jönnek a térségből és messzebbről is. Kovács Imre feleségével érkezett, szinte állandó résztvevők a Hagymatikum rendezvényein.

– Az egészségügyi méréseken is részt vettünk, illetve a kinti termál medencébe is kiúsztunk – árulta el az idős férfi. – Nádas Györgyöt is várjuk, mindketten kedveljük a humoristát – tette hozzá Imre bácsi.

Nádas György nagyon örült a meghívásnak, amelyet szívesen elfogadott. A makói közönséget remeknek találta, illetve reméli, hogy visszatérhet a Hagymatikumba a családjával egy kicsit pihenni.