Makó

Segítőkészségét hangoztatja a Jobbik

Kifejezetten sértő a makóiak számára az a gondolat, hogy a pártpolitizálás és az ellenzék akadályozza a város fejlődését. A Jobbik folyamatosan konstruktív ellenzékként tevékenykedett országos és helyi politikában is. Erre bizonyíték, hogy önkormányzati képviselőnk közel ötven egyéni indítványt adott be, választási programunk, a Návay-terv több részét bocsátottuk a Fidesz rendelkezésére és próbáltunk volna vitát nyitni, amire nem voltak fogékonyak.

Ez a kijelentés tipikus példája annak, hogy az elmúlt huszonhat év egyik politikai ereje hogyan csatározik azért, hogy a választókat megtévessze. Vélni lehet, hogy a beígért húsz milliárdos fejlesztések nem valósulnak majd meg, ezért az országgyűlési képviselő már az általa irányított város vezetőinek a tétlenségét, hozzá nem értését próbálja palástolni, mely szerint eltelt másfél és semmiféle elképzelésük nincs a város további fejlesztésére.

A Fidesz még mindig retteg a hatalom elvesztésétől, kizárólag annak megtartása a céljuk, nem látjuk, hogy Makó fejlődése lenne a középpontban. Ha az országgyűlési képviselő és a helyi vezetők által képviselt arrogancia megszűnne, akkor ők is látnák, hogy a Jobbik Makói Alapszervezete mindig segítőkészen és építő jelleggel próbált fellépni a helyi ügyekben és semmiféle politikai propagandát nem használtunk és ezután sem fogunk” – írta közleményében Kiss Attila, a Jobbik makói alapszervezetének elnöke.