Hírek

Lopott kocsival okozott balesetet

MH


K. Csaba még tegnap este fél 7-kor hajtott be a sszegedi Rókusi körúti körforgalomba, honnét azonban a forgalommal szemben hajtott ki, a Rókusi körúton, ahol aztán három autóval is ütközött, és végül a villamos sínen állt meg. A csanádalberti férfi a baleset után kiugrott az autóból és elszaladt a helyszínről. Két szemtanú azonban követte és folyamatosan kapcsolatot tartott a rendőrséggel. A kiérkező járőrök így a férfit gyorsan elfogták.

Az adatok ellenőrzése során megállapították, hogy a férfi egy nappal korábban Szentesről lopta  azt az autót, amivel balestet okozott. A rendszámját egy másik autóról eltulajdonított rendszámára cserélte. Előállításakor korábbi, szentesi bűncselekményekből származó lopott tárgyakat is találtak nála. 

K. Csabát a Szentesi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, lopás bűntette és egyedi azonosítójellel visszaélés bűntette, valamint más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. Emellett a Szegedi Rendőrkapitányságon cserbenhagyás vétségének megalapozott gyanúja miatt is indult ellene eljárás – közölte a rendőrség.