Hírek

Bambuszmasszázs is van a Hagymatikumban

MH


A fürdőt üzemeltető Makói Gyógyfürdő Zrt. hozzá szeretne járulni ahhoz, hogy a szabadtéri kikapcsolódás kedvelői már későtavasszal is napozhassanak a parkfürdő területén vagy csobbanjanak az élménymedencében, ennek érdekében teljes kapacitással várja a fürdőzőket.

Elő- és utószezonban is számos szolgáltatás várja az organikus épületegyüttes látogatóit, így -exkluzív szauna világ, Hagymanó gyermekbirodalma vagy a széles körű gyógyászati-és wellness részleg. De minden fürdő „életében” a legfontosabb időszak a főszezon, vagy ahogy gyakran nevezik, a strandszezon, amikor a legnagyobb a pezsgés. A vendégek kipróbálhatják a kültéri élménymedencét sodrófolyosóval, hullámkeltő labdával, úszhatnak a 33 méteres medencében, hétvégén és ünnepnap a csúszdákat is használhatják.

A wellness szerelmeseit pedig egy újdonság várja a korábbi színes palettát kiegészítve: ez a bambuszmasszázs, mely különböző méretű bambusz rudakkal végzett masszázstípus. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, csökkenti az izmok görcsös fájdalmát, tisztítja a nyirokrendszert, nyugtat, lazít és relaxál egyszerre.

A strandszezon velejárói a változatos programok is, így nyugdíjas találkozót, szezonzáró partyt, fürdőfesztivált vagy családi napot is tartanak annak érdekében, hogy megtalálja minden korosztály a számára kedvező lehetőséget.