Hírek Sport

3-1-es győzelem Szegeden

A Makó FC csapata 3-1-re győzött idegenben az FK 1899 Szeged ellen. A mai mérkőzésen végig a makóiak akarata érvényesült.

Albert Barbara – Szeged

A találkozó első perceiben a hazaiak többet birtokolták a labdát és néhány veszélyes helyzeteket is kialakítottak a vendégek kapuja előtt. A makóiak jól védekeztek és ellentámadásokkal próbálkoztak. A 21. percben egy baloldali kontrából Vajna Martin János megszerezte a vezetést a vendégeknek. Ezután az idegenben szereplő csapat átvette az irányítást a pályán, több lehetőség is adódott. Az első félidő végén a makóiak növelték előnyüket Hacker Bence találatával.

DSC03931

A szünet után sem fogott vissza a vendégcsapat a tempóból. Az 50. percben egy szép támadás után Mátó Gergő is gólt lőtt és eldöntötte a mérkőzést.  A továbbiakban még adódtak helyzetek, azonban a makóiak nem használták ki. A hazaiak harcoltak a szépítő találatért, amit Imre Zoltán a 84. percben megszerzett.

DSC03949

– Úgy gondolom, hogy sima meccset tudhatunk magunk mögött. A második játékrészben kicsit elaludtunk, nagyobb gólkülönbséggel is nyerhettünk volna. Nagyon sajnálom, hogy nem húztuk ki kapott találat nélkül. Egyre jobban tisztul a csapat játéka és örülök, hogy nyertünk. Elég nehéz mérkőzések előtt állunk. Szerdán Algyő ellen lépünk pályára kupameccsen. A hétvégén pedig otthon fogadjuk a Mórahalom csapatát – értékelte a találkozót Méhes Tibor, a Makó FC vezetőedzője.

navigate_before
navigate_next