Makó

A Honeybeast is fellép a makói városnapon

Ha csak a Facebook megosztást nézi, semmit sem fog tudni! Kattinson!

Korom András – Makó


Csütörtökön délután 5-kor a Hagymaház Galériában a Sofőr is ember című kiállítás lesz a bevezető a péntektől vasárnapig tartó városnapi rendezvénysorozatnak.

Pénteken délelőtt 9 órakor kezdődik az ünnepi testületi ülés, ahol átadják az idei Makó Város Emlékérme és Makó Városért Emlékplaketteket.

A főtéren, a Hagymaházban, a múzeumban és a gyerekkönyvtárban is rendeznek különféle programokat, melyek közül talán a legérdekesebb a délután 4-kor a Hagymaház elől induló Makovecz emléktúra, illetve az 7-kor a főtéren kezdődő M-Jam koncert lesz.

Szombaton 10-kor a főtéren kezdődnek a főként gyermekprogramok, 11-kor kezdődik a szobortúra a hőse emlékműnél. Délután fél 3-kor tréfás vásári bábkáték garantál majd vidámságot, 3-tól a Koronában mutatják be a Makó Sportja képekben a kezdetektől napjainkig, majd 6-tól ugyanitt a Jámborné Balog Tünde, Negyven év batikképei című kötetet.

Este 8-kor kezdődik a Honeybeast koncert a főtéren.

A városnapi vasárnap 9-kor kezdődik a Hagyma-kupa meghívásos horgászverseny a Téglagyári tónál, 10-től a Korona dísztermében zajlik a bölcskorúak vetélkedője, s ugyancsak 10-kor kezdődik a sportcsarnokban az Öleljük át Makót futó, kocogó, kerékpáros sportnap a Makói Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével. A városnapi rendezvénysorozat részletes programja itt olvasható.