Hírek

Döntetlen a bajnokesélyes ellen

Albert Barbara – Algyő


A vendégcsapat jól kezdte a találkozót és a 8. percben megszerezte a vezetést Mátó Gergő révén. A makóiak a gól után rendkívül fegyelmezetten játszottak, s az akaratuk érvényesült a pályán. Az első félidőt 1-0-ás előnnyel zárták.

A második játékrészben a hazaiak megtettek mindent az egyenlítésért és nyomást gyakoroltak a vendégekre, de a makói hátvédek s a kapus hárították a veszélyes lövéseket. A 77. percben viszont Bella Dávid egyenlített egy szerencsés találattal.

– Nem nagyon foglalkozom a játékvezetéssel, de most úgy gondolom, hogy a bírónak a második félidőben elég érdekes ítéletei voltak. Gratulálok a csapatomnak, mert hősiesen helytálltak. A múlt héten elég gyengén szerepeltek, de most úgy vélem, hogy javult a teljesítményük a pályán és minden elismerésem az övéké. A második játékrészben sajnos nem tudtuk megtartani a labdát, amire a félidőben külön felhívtam a fiúk figyelmét. Olyan nyomás alatt voltunk, hogy nem érvényesülhetett. Lesz egy szabadnapunk, kipihenjük magunkat és újult erővel várjuk majd a következő fordulót – értékelte a mérkőzést Méhes Tibor, a makóiak vezetőedzője.