Gajáta Fanni – Makó


Friss és üde borokkal, koktélokkal, limonádékkal, illetve sörkülönlegességekkel is várja régi és új vendégeit a május 1-jét megnyíló Glorius Fröccsterasz. A hűsítő italok mellé, a séf ajánlatait is megkóstolhatják a finom ízekre vágyók.

– A nyárias ízek keverednek a Fröccsterasz egyszerűségével és üdeségével. Az étlapon idén is szerepet kapott a sült kárász, amelynek tavaly nagy sikere volt – árulta el Gergely Gábor, a Grand Hotel Glorius igazgatója. – Emellett libatepertőt vagy éppen tüzes csirke szárnyat fogyaszthatnak a vendégeink bor- és sörkorcsolya gyanánt.

A Glorius tetőtéri terasza, a Hagymatikumra nyújt rálátást.

A Fröccsterasz koktélosa, Domján Zoltán bartender is visszatér szinte minden péntek és szombat este. A terasz vendégeit élő zenével is várja a hotel alkalmanként. Az igazgató elmondta, a fellépőkről a közösségi oldalukon találhatnak információt az érdeklődők.

Új borlappal is készült a Glorius Bárja: a vendégek 40 különböző bor közül választhatnak. A kínálatban egyre több határon túli termelő terméke is fellelhető, például a felvidéki Bott Frigyes kiváló fehérborai. Egyetlen, nem magyar borász terméke egy eredeti bordeaux-i vörös bor is a kínálatot képezi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest