Hírek

Elballagnak a makói középiskolások

MH közérdekű


A SZIGNUM-ban az utolsó középiskolai osztály ünnepsége pénteken délelőtt 9 órakor a virágátadással kezdődik, a végzős diákok a háromnegyed 10-től búcsúznak iskolájuktól, körbe járva annak termeit. Az ünnepség a belvárosi katolikus templomban ezt követő misével zárul.

A Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola végzős diákjai pénteken délután 4 órakor búcsúznak iskolatársaiktól, majd 5 órakor kezdődik a ballagási ünnepség a Belvárosi Református Templomban.

Szombaton három intézményben is szinte egyszerre kezdődik a ballagási ünnepség. A Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskolában fél 9-től lehet átadni a virágokat az osztálytermeken. A végzősök 9-10 óra között járják végig az iskolát. A hivatalos ballagási ünnepség 10 órakor a sportpályán kezdődik.

Szintén délelőtt 9-tól búcsúznak a József Attila Gimnázium utolsó éves diákjai a 120 éves intézménytől, az ünnepség pedig 10 órakor az Erdei János Városi Sportcsarnokban kezdődik.

A Návay Lajos Szakképző Iskola és Kollégium végzős osztályainak diákjai 9 órától kapják meg tarisznyáikat, a ballagás 10 órakor kezdődik.