Hírek

Vereséget szenvedett a Makó FC

Albert Barbara – Makó


Az első félidőben a vendégek előtt adódtak lehetőségek, de a hazai kapusnak köszönhetően nem jutottak előnyhöz. A makóiaknak a legnagyobb helyzetük a 43. percben volt, amikor egy szép támadás után az ellenfél védője szabálytalankodott utolsó játékosként és kiállították piros lappal. Az ezt követő szabadrúgást nem értékesítették a helyiek.

A második játékrész elején a hazaiaknak adódtak helyzetek, melyeket az ellenfél hálóőre védett vagy a csatárok nem használták ki. A vendégek ellentámadásokkal próbálkoztak és egy ilyen szituációból gólt szereztek a 61. percben, amivel megnyerték a mérkőzést.

– A tipikus hibáink ugyanazok voltak, mint eddig, nem használtuk ki a helyzeteket és hátul pedig elég gólképesek vagyunk. Fogalmam sincs meddig tart ez a balszerencsés sorozatunk, de remélem és bízom benne, hogy egyszer véget ér. Javulnunk kell a támadások befejezése terén is, a második félidőben adódtak lehetőségek és sajnos fölényben sem fordítottuk meg a mérkőzést. Dolgozunk tovább és Algyőn egyaránt szeretnénk nyerni – értékelte a meccset Méhes Tibor, a makóiak vezetőedzője.

A következő fordulóban a Makó FC az első helyezett Algyő SK otthonában játszik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.