MH bulvár


A zenészt teaházának volt üzletvezetője jelentette fel. Keglovics Zoltán azt állítja, Kozsó kioktatta a munkatársakat arra az esetre, ha ellenőriznék a villanyóra állását. Azt kellett mondaniuk, hogy az órát csak a főnök jelenlétében lehet leolvasni – aki olyankor nem volt ott -, az alacsony fogyasztást pedig azzal kellett indokolni, hogy gyertyával világítanak. Kozsó megdöbbent.

Az üzletvezető arról is beszét, hogy nem engedhették be a villanyóra-leolvasót, Kozsó pedig kioktatta őket arra az esetre, ha megjelenne a villanyóra leolvasó: azt kell mondaniuk, hogy csak a tulaj jelenlétében ellenőrizheti az órát, aki sohasem ért rá.

Az üzletvezető szerint a négyklímás, több hűtőszekrényes és nagy fogyasztású forralókkal, külső neonfényekkel üzemelő teaház negyedéves villanyszámlája a kétezer forintot sem érte el. Kozso állítólag azt mondta, ha kérdezi valaki, azt kellett mondani, hogy gyertyával világítanak.

A zenész a vádakra azt mondta, hogy soha sem lopta az áramot, s megdöbbent, mert életveszélyes betegsége óta csupán a gyógyulásra, a zeneszerzésre és új élete építésére koncentrál.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest