Makó

Egygólos igazságtalan vereség

Albert Barbara – Makó


Az első félidő kiegyenlítetten kezdődött. A hazaiaknak 2-2-es állás után két kapufája és két helyzetük volt, melyet nem használtak ki. Ezután a vendégek átvették a vezetést, de a helyieknek többször sikerült az egyenlítés. A 18. perc után a kunszentmártoniak kétgólos előnyt szereztek, melyet megtartottak a szünetig. Az első játékrészben a makóiak hétszer találták el a kapufát.

A második félidőt az ellenfél jobban kezdte, s növelte előnyét. A 15. percben már 19-24-re alakult az eredmény. A továbbiakban a helyiek kapusa jól védett és a támadók jobban kihasználták helyzeteiket, így szorossá vált a mérkőzés vége. A hazaiak az utolsó percre egygólosra faragták hátrányukat, de sajnos nem sikerült kiharcolniuk a döntetlent. A második játékrész 25. percéig a meccs sportszerűnek látszott, ezt követően azonban a vendégek a védekezésben követtek el durvább szabálytalanságokat, ami vitáknak adott okot.

A makói fiúk rendkívül igyekeztek a találkozón és az utolsó percek játéka alapján megérdemelték volna a 29-29-es végeredményt.

A Makói KC a következő fordulóban XVI. kerületi KMSE otthonába látogat.

A juniorok 25-19-re megnyerték a mérkőzést a kunszentmártoniak ellen.