Gajáta Fanni – Makó


A jó idő beköszöntével a Hagymatikum Gyógyfürdő különleges kedvezményekkel kedveskedik a vendégeiknek. A nyugdíjas korosztályt tavaszi nyugdíjas bérlettel várják, amely április 1-től május 31-ig felhasználható, hétköznaponként. Scheitzner Beáta igazgatósági elnök szerint még nem késő azoknak megváltani, akik még nem tették meg.

– A tavaszi szünet kezdetével elindítottuk a közös jegyakciónkat a makói Kalandparttal. A kombinált jeggyel a fürdőt és a Maros-parti élményparkot lehet meglátogatni – mondta az ügyvezető igazgató. Hozzátette, a Kalandparton a felnőtt ügyességi pálya, a canopy és az inga használata, míg a fürdőben egy egész napos belépő tartozik a közös jegyhez. – A Kalandpart nyitva tartásáig él ez az akció, amelyet nem csak a makóiaknak és a térségben élőeknek ajánljuk. A bérletet a fürdőben és a Kalandparton is meg lehet vásárolni.

A város két nagy attrakcióját összekapcsoló jegyet most hétvégén egy városligeti rendezvényre viszik, hogy evvel is promotálják a fiatalok körében a szolgáltatásokat. Emellett a szolnoki utazás kiállításon szeretnék bemutatni a kombinált jegyet és annak hasznosságát.

Április 18-ától egy különleges bérletet kínálnak, amely nem csak a Makó és térségében élők, hanem az összes Csongrád megyei lakos kihasználhat. Egy hónapon keresztül 30%-os kedvezménnyel várja a megyében élőket a gyógyfürdő.

– A bérlet csak az egész napos belépőjegyekre és a 16 óra utáni fürdőbelépőjegyekre érvényes – emelte ki Scheitzner Beáta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest