Albert Barbara – Makó


A Makói KC szombaton az UniTurn Kunszentmárton KS csapatát fogadja hazai pályán. Izgalmas mérkőzésre számíthatnak a kézilabda rajongók, hiszen az ellenfél vezeti a bajnokságot. A hazaiak a hétvégi vereség ellenére a tabella 4. helyén állnak – jobb gólkülönbséggel. Az őszi idényben szoros találkozón 29-25-re győztek a kunszentmártoniak. Jól jönne a helyieknek a 2 pont, hiszen biztosítanák a 4. helyezést. Jó játékkal, hazai környezetben akár a győzelem is megszerezhető.

A Marosmenti NKSE női kézilabda csapata a Gyulai SE otthonába látogat. A makóiak negyedikek, ellenfelük pedig az utolsó előtti a bajnokságban, ezért a szurkolók kötelező győzelmet várnak a csapattól. A lányok jó formában vannak tehát bizakodóan várhatják a mérkőzést a hétvégi siker után. A legutóbbi találkozó 32-24-re végződött a makóiak javára. Ha folytatódik a jó szereplés, akkor akár a harmadikok is lehetnek az idény végén.

A Makó FC szombaton a Csongrád TSE ellen játszik idegenben. A makóiak egy győzelemmel ideiglenesen akár két helyezést javíthatnak, de egy vereséggel lecsúszhatnak a 7. helyről. A két csapat közt 7 pont a különbség, a csongrádiak egy meccsel kevesebbet játszottak. A statisztika alapján a makóiak a találkozó esélyesei, a szezon első felében 2-0-ás sikert arattak.

 

Makói KC – UniTurn Kunszentmárton KS

szombat

18:00

Gyulai SE – Marosmenti NKSE

szombat

15:00

Csongrád TSE – Makó FC

szombat

17:00

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest