Hírek

Vereséget szenvedett a Makói KC

Albert Barbara – Makó


A vendégek már a 4. percben vezettek 2-0-ra, majd a hazaiak egyenlítettek. A 11. percben a makóiak 8-4-re fordították meg az eredményt s úgy tűnt, hogy sima meccs lesz. Az újkígyósiaknak azonban sikerült az egyenlítés és a 19. percben pedig átvették a vezetést. A helyiek előtt még adódtak lehetőségek, de nem használták ki. Az első félidő 15-17-re végződött.

A második játékrészben a vendégek növelték előnyüket, így az 5. percben már 15-21-re alakult az állás. A hazaiak jól védekeztek és kihasználták helyzeteiket, ezért sikerült az egyenlítés a 14. percben. Ezután a mérkőzés az utolsó 5 percig kiegyenlítetté vált. A meccs végén sajnos az ellenfél bizonyult jobbnak és egygólos különbséggel megnyerte a találkozót.

– Tartottam ettől a mérkőzéstől, mert jól ment nekünk, s úgy gondoltuk, hogy hozzuk ezt a meccset. A második félidő elején bekövetkezett egy hullámvölgy, hat góllal vezetett az ellenfél, de visszahoztunk hat perc alatt. Az utolsó öt percben hihetetlen butaságokat követtünk el. Fiatal csapat, de azért ilyen szinten ekkora fegyelmezetlenséget nem engedhetünk meg. Az elkövetkezendő meccseken mindenben javulnunk, illetve fejlődnünk kell. Nagyon haragszom az utolsó öt percért, mert saját magunkat vertük meg – értékelte a mérkőzést a Makói KC vezetőedzője, Gera Norbert.

A Makói KC a következő fordulóban az első helyezett UniTurn Kunszentmárton KS csapatát fogadja hazai pályán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.