Albert Barbara – Algyő


A mérkőzés kiegyenlítetten kezdődött. Az első komolyabb helyzetből az algyőiek szereztek gólt a 22. percben, Vellai Áron révén. Négy perc múlva a makóiak egyenlítettek Bartucz Máté találatával. Ezután a vendégek jobban játszottak, uralták a meccset. Még a szünet előtt fordíthattak volna, de a helyi kapus nagyot védett.

A második félidő kiegyensúlyozottan indult. Az algyőiek egy buktatást követően szabadrúgáshoz jutottak, amit Daróczi László értékesített. A 67. percben Juhász Jónás egy szögletet követően a hálóba fejelte a labdát. A hátralévő időben adódtak lehetőségek a makóiak előtt, hogy lezárják a találkozót.

A rendes játékidő 2-2-re végződött, így a továbbjutásról tizenegyesek döntöttek. Az első kötelező 5 büntetőből minkét csapat értékesített hármat és kihagyott kettőt, így ismét döntetlenre állt a meccs. A következő tizenegyest a makói játékos a kapu fölé rúgta, az algyői pedig berúgta a hálóba, ami a hazaiak továbbjutását biztosította a kupában.

A vendégcsapat jól játszott és helytállt a bajnokságot vezető Algyő otthonában.

A Makó FC szombaton a Mórahalom VSE csapatát fogadja hazai pályán. Az ellenfél a tabella második helyén áll, így ismét egy izgalmas találkozóra számíthatunk.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest