„Kövesd! Szeresd!” Ezzel a jelmondattal indult el 2015 októberében az Él a vidék – Csongrád Megyei Videós Híroldal. A megye kulturális és közösségi életével foglalkozó honlap nem titkoltan azzal a céllal jött létre, hogy a korábban elérhetőnél átfogóbb, hitelesebb, közérthetőbb tájékoztatást nyújtson bárki számára, aki érdeklődik a kistelepülések mindennapjai iránt. Mutassuk meg, hogy él a vidék, vannak eredményeink, hasznos társadalmi, és hagyományőrző munkát végző közösségeink!

Nálunk mindennek helye van, ami hozzájárul Csongrád megye fejlődéséhez, értékeinek megerősítéséhez, és megtartásához. Nálunk mindennek helye van, ami célt, motivációt ad a fiatalok, és idősek számára ahhoz, hogy szabadidejüket hasznosan, a közösségek érdekében töltsék el. Nap, mint nap számos dolog történik a kistelepüléseken, amelyről kevesen tudnak. Hírértéke mindennek van, a jó példák bemutatásából soha nem lehet elég.

Segítse ön is munkánkat, hogy megmutathassuk: Él a vidék! Elérhetőségeinken forduljon hozzánk bizalommal, kövessük, és szeressük a vidék történéseit. Várjuk ötleteit, javaslatait az info@elavidek.hu címre.

A www.elavidek.hu kiadója a ZsupArt Egyesület.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest